Foglalási szabályzat

Tisztelt ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy az árak tájékoztató jellegűek.

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 22 órával lehetséges (e-mailben vagy telefonon) figyelembe véve a nyitva tartást.

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!

Kérjük vegye figyelembe, hogy 14 éven aluli vendégeket nem áll módunkban fogadni látásvizsgálatra, kérjük a 14 év alatti gyermekek látásvizsgálatával kapcsolatban keressen fel szemész szakorvost.

FONTOS INFORMÁCIÓK LÁTÁSVIZSGÁLATHOZ

Látásvizsgálatainkra kérjük időben érkezzen. Amennyiben autóval érkezik, kérjük vegye figyelembe, hogy a környéken történő parkolás akár 30 percet is igénybe vehet. Az utcán történő megállás díjfizetés köteles, amelyet akár SMS-ben is rendezhet amennyiben rendszámát elküldi a szolgáltatójának megfelelő telefonszámra. A körzet parkolási telefonszáma +36 (20/30/70) 763 0601

Szemüveges látásvizsgálat:
- kérjük hozza el régi szemüvegét, nem baj ha törött. Ha nincs meg, akkor a papírja is jó

Kontaktlencse Kontroll vizsgálat (aktív kontaktlencsés ügyfeleinknek):
- Kérjük kontaktlencsében érkezzen
- Amennyiben nem az eOptikában kapta kontaktlencséjét, kérjük hozza el a vizsgálati eredményeit vagy kontaktlencséjének a dobozát.
- Amennyiben nem hord aktívan kontaktlencsét, úgy Önnek kontaktlencse illesztéssel járó "Első kontaktlencsés" vizsgálatot javasoljuk.
- Kérjük hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét.

Új kontaktlencsés vizsgálat
- A vizsgálat 2 alkalomból áll. Az első alkalom (25-30p) egy felmérő látásvizsgálat. Ön erre tud foglalni. A második alkalom (60p) kontaktlencse illesztés aminek időpontját az első vizsgálat alkalmával tudja megbeszélni optometrista kollégáinkkal.
- Kérjük hozzon magával szemüveget.

Bármilyen kérdése esetén ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére.